Odată cu relaxarea stării de urgență au fost deschise, laolaltă cu terasele și restaurantele, toate sălile cu jocuri de noroc. Cu toate acestea, relaxarea a venit la pachet cu o serie de măsuri restrictive în ceea ce privește numărul maxim de persoane ce pot sta simultan într-un spațiu închis, precum și reguli privind purtarea măștii în interior.

O sursă anonimă a dezvăluit pentru Gazeta de Cluj multiplele ilegalități săvârșite de un club de poker din Cluj-Napoca. Pentru a dovede afirmațiile, aceasta a fotografiat scene din interiorul clubului.


Este vorba despre clubul „Player’s Poker Club” unde, conform sursei, „se organizează zilnic turnee și mese de cash cu peste 40 persoane + angajații în spațiu închis! Barul interior funcționează deși e ilegal acest lucru. Oamenii stau la mese câte 8-9 fără distanțare. In plus, la acest club, spre deosebire de altele la care se iau măsurile legale, oamenii NU poartă mască!”

Mai mult decât atât, chiar patronul și angajații localului sunt reclamați nefolosind niciun mijloc de protecție: ” Patronul localului joacă și el la mese lângă clienți si NU poarta deloc. Angajații nu poarta deloc sau o poarta incorect. Jucătorii nu sunt puși sa poarte masca!”, a declarat sursa noastră

Dealerul mesei și patronul clubului în sptate, cu tricou albastru

În culmea fuduliei, am descoperit că pozele incriminatorii se află chiar pe pagina de facebook a clubului, istorisind evenimentele din ultimele 3 săptămâni. Acest gest de inconștiență poate duce la răspândirea rapidă a coronavirusului și poate crea focare noi de infecție.

Sursa ne-a mai explicat că, deși poliția a mai fost alertată, aceștia nu i-au putut prinde în flagrant pe angajații și clienții localului deoarce aceștia erau avertizați din timp de camerele de filmat.

„Toți încalcă legea cu nonșalanță și nimeni nu ia măsuri.Poliția a fost sesizată de mai multe ori, dar se vede pe camerele de luat vederi când vin și pana sa ajungă sus la etaj la sală, toți sunt alertați și isi pun masca. Zi de zi, acolo e un posibil focar de infecție pentru ca nu se respecta legea si clienții care zic ceva sunt luati peste picior.” 

7 COMENTARII

  1. De departe, virusul cel mai groaznic e cel al jocurilor de noroc, nu cel al unei ipotetice banale răceli de vară. Vă dați seama ce minciună sfruntată ni se cere să credem?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here