Sursa foto: Facebook

Deputatul clujean de la USR, Oana Murariu, a anunțat că partidul din care face parte a lansat site-ul bodemisia.ro, unde românii care-l vor plecat pe Lucian Bode din funcția de ministru de Interne îi pot transmite personal acest lucru.

Parlamentarul USR a amintit că deja au trecut 5 zile de când UBB Cluj a anunțat că Lucian Bode a furat la doctorat și încă este în funcție.

„Nici premierul Nicolae Ionel Ciucă, nici președintele Klaus Iohannis nu au avut nicio reacție pe subiect.
Un plagiator, aranjor de joburi la stat și licitații trucate, care nu a reformat deloc Poliția Română, așa cum promitea, și șef de serviciu secret cu apucături de poliție politică nu are voie să mai conducă un minister. Sau să reprezinte România pe plan extern la negocierile despre Schengen. Reamintesc că în fata de 12.01.2023 am publicat un articol în Digi24 despre faptul că DNA ar trebui să se autosesizeze în cazul de plagiat al lui Bode, iar în data de 15.01.2023 VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie a formulat denunț penal”, a precizat Oana Murariu.

Un fost coleg de partid cu Lucian Bode și membru în comisia UBB care i-a validat doctoratul ministrului de Interne cu magna cum laude, Radu Carp a demisionat din CNATDCU în urmă cu câteva zile.
Decizia a fost luată după ce în Consiliul Facultății de Științe Politice a Universității București i s-a cerut demisia din CNATDCU de către colegii săi.

Citește și: Un fost coleg de partid cu Lucian Bode și membru în comisia UBB și-a dat demisa în scandalul de plagiat al ministrului de Interne

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here