Toti parlamentarii USL din judetul Cluj i-au scris o scrisoare comuna directorului general al FrieslandCampina Romania, companie care se ocupa de productia Napolact din Baciu, pe care il roaga sa poarta o discutie inainte de o posibila relocarea a activitatii la Targu Mures. Acestia fac referire si la ironiile care au aparut pe Facebook: „Napolact. Odinioara.” Aceasta este prima actiune comuna a tututor parlamentarilor clujeni USL, cu totii semnand aceasta scrisoare deschisa.  Intalnirea pe care o cer cei de la USL Cluj are un caracter infromal. Va redam in continuare scrisoarea:
„În atenţia conducerii companiei FrieslandCampina România S.A.

Domnului director general FrieslandCampina România

Stimate domnule Jan-Willem Kivits,
În ultimele zile, în mass-media locală şi naţională au apărut mai multe informaţii potrivit cărora compania pe care o conduceţi ar fi decis să închidă producţia lactatelor Napolact la Cluj. Presa a relatat, de asemenea, despre intenţia de a reloca fabrica din Cluj la Târgu Mureş. Am văzut şi reacţia domnului director de vânzări al FrieslandCampina România, Cornel Cărămizaru, care a insistat că nu există o astfel de decizie. Pe de altă parte, nu putem să nu constatăm că informaţiile de acest tip nu pot fi “scăpate” pur şi simplu pe piaţă: ele produc nesiguranţă, confuzii şi creează deservicii companiei Dvs. Ca efect, unii utilizatori ai reţelelor de socializare din Cluj v-au rescris deja, ironic, sloganul: “Napolact. Odinioară”
Domnule director general,
Înţelegem că Napolact este o afacere, aşa cum şi dumneavoastră înţelegeţi că este, în acelaşi timp, o emblemă a Clujului. Şi ştim asta pentru că, în dezvoltarea şi impunerea pe piaţă a acestui brand, v-aţi folosit întotdeauna de acest avantaj. Înţelegem deciziile legate de business, aşa cum şi dumneavoastră înţelegeţi că astfel de gesturi nu pot fi făcute fără a exista un dialog prealabil. Mai ales atunci când vorbim de un produs care are o tradiţie şi a cărui valoare se traduce, pentru clujeni, în mult mai mult decât bani.
Credem că situaţia creată este una nefericită pentru compania pe care o conduceţi, aşa cum ea nu produce bucurie nici clujenilor. Tocmai din aceste motive, şi pentru a veni în sprijinul Dvs., vă invităm să discutăm toate aceste aspecte în cadrul unei întâlniri informale.
Vă rugăm, de asemenea, să luaţi act de totala noastră deschidere pentru a rezolva în interesul comunităţii neplăcerea creată. Suntem convinşi că şi Dvs urmăriţi, în fond, pe lângă vânzare, valorizarea unui produs în care clujenii au investit încredere, admiraţie şi mai ales muncă.
Vă asigurăm de tot sprijinul nostru”, arata parlamentarii USL de Cluj: senator Alexandru Cordoş, senator Marius Nicoară, deputat Aurelia Cristea, deputat Cornel Itu, deputat Elena Uioreanu, deputat Steluţa Cătăniciu, deputat Adrian Oros, deputat Radu Zlati, deputat Mircea Irimie, deputat Ioan Moldovan.

Foto: Citynews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here