Va fi mâine mai curatul aerul în România după vorbăria liberalilor? vom avea o viață mai bună după toate discursurile lor? Vom avea autostrăzi, spitale, trenuri precum în Occident după ce se umple presa de chipurile neexpresive și obosite ale celor care se cred acum stăpânii României? Nu! Nu! Nu! La toate aceste întrebări avem un singur răspuns: toate le folosesc doar lor, deoarece este vorba doar despre ei și interesele lor! Da, deoarece prea puțin le pasă de cei cărora le cer voturile.

Toată această paradă în orașele țării, tot acest maraton al liberalilor prin capitalele județelor le folosește doar lor. A venit cineva dintre ei să se aplece stric deasupra unui pod care stă să se surpe? S-a uitat careva din marele partid liberal în provincie la gospodăriile celor care acum nu au nici gard nici bani să se protejeze de animalele sălbatice? Se duce careva dintre ei pe pământul țăranilor de pe care mănâncă pâinea? Măcar de curiozitate să vadă dacă s-au uscat sau nu ogoarele în lipsa irigațiilor, nu din compasiune sau înțelege… măcar atât! nu, nici măcar atât nu au făcut.

Și atunci la ce ne folosește un limbut precum Orban, Cîțu sau/și Rareș Bogdan care nu știu să vorbească decât despre centrele și cartierele de putere din partid?

Luați de exemplu acest fragment din adâncurile gândirii unui oarecare Rareș Bogdan, reprezentant al României la Bruxelles

După ce a spus că este „iute şi deştept”, exact ca oltenii, Rareş Bogdan i-a salutat pe cei prezenţi în sală. Inclusiv pe Ludovic Orban. „Îl salut, de asemenea, pe prietenul meu Ludovic Orban. Chiar dacă astăzi este într-o tabără diferită, îl asigur că vom colabora excepţional, domnia-sa fiind la Camera Deputaţilor, Florin Cîţu fiind în Modrogan şi Palatul Victoria, iar eu în Modrogan cu Florin Cîţu. Îi salut pe amândoi”, a spus europarlamentarul liberal.

Ne folosește nouă, celor care vom vota în 2024 și nu numai, această gargară?

Sursa: adev.ro/qvysdq

Citește și: Incultura ministrului culturii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here