Fodor Claudiu-Lucian va fi candidatul Partidului Mișcarea Populară la Consiliul Local Gilău. Domnul Fodor Claudiu-Lucian vine cu o echipă puternică, cu experiență în administrația locală și cu un program de candidatură bine consolidat.

Proiectele propuse de către candidații Partidului Mișcarea Populară țintesc dezvoltarea unei comune la nivel european, mai ales datorită potențialului turistic al zonei Gilău și acest obiectiv poate fi atins doar într-o administrație locală eficientă și în slujba cetățeanului. Astfel, pentru îmbunătățirea comunei, candidații PMP la Consiliul Local în frunte cu domnul Fodor Claudiu-Lucian propun desființarea tuturor bordurilor inutile și aducerea la cota corectă a căminelor de apă și canalizare acolo unde este cazul, îmbunătățirea serviciilor de salubritate și curățenie în comună și susținerea introducerii în subteran a rețelelor electrice și de comunicație în toată comuna Gilău. Domnul Fodor Claudiu-Lucian intenționează să aducă un proiect de digitalizare totală a localității și sprijinirea vârstnicilor în accesarea serviciilor publice locale.

În zona de blocuri ale comunei, Fodor Claudiu-Lucian împreună cu echipa PMP vor susține construirea de parcări în proximitate și identificarea zonelor unde este necesară montarea de limitatoare de viteză.

Candidatul PMP la Consiliul Local Gilău, domnul Fodor Claudiu-Lucian propune elaborarea unui program de identificare a terenurilor intravilane ale Primăriei Gilău , în scopul atribuirii tinerilor căsătoriți cu posibilități materiale reduse (parcele a câte 500 mp) și identificarea unui spațiu în scopul construirii unui grup social în centrul localității Gilău. Alte proiecte în susținerea tinerilor din localitate sunt promovarea activității culturale, colaborarea cu unitățile de învățământ în scopul modernizării și îmbunătățirii activității acestora și urgentarea lucrărilor de construcție a creșei și finalizarea noii școli. Echipa PMP a candidaților la Consiliul Local susțin normalitatea pentru comuna Gilău, ceea ce înseamnă infrastructură, economie și implicare activă din partea cetățenilor.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului

președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

1 COMENTARIU

  1. Echipă puternică experiență ioc ! Asta nu e de ajuns trebuie să ai experiență în administrație și să cunoști bine populația comunei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here