Reprezentaţii organizaţiei Cluj a Partidului Democrat-Liberal au încheiat, marţi, o înţelegere verbală cu sindicatele afiliate la Blocul Naţional Sindical Cluj pentru susţinere reciprocă în perioada următoare.

Deputatul democrat-liberal Mircia Giurgiu, care provine din rândul sindicatelor şi care a avut o colaborare de peste 11 ani cu BNS, a declarat, cu acest prilej, că nu este vorba despre un protocol, ci doar de o înţelegere verbală cu sindicatele clujene. 'Am stabilit împreună cu colegii din BNS, filiala Cluj, să rămânem împreună în continuare, astfel încât toate proiectele pe care le au sindicaliştii să fie susţinute. Este vorba despre un acord de principiu pe care urmează să îl respectăm fiecare, în sensul de a sprijini candidaţii PD-L la alegeri, iar Partidul Democrat-Liberal să sprijine toate problemele care sunt la nivelul sindicatelor', a declarat Mircia Giurgiu.
La rândul său, preşedintele BNS Cluj, Andrei Rusu, a afirmat că ar urma să fie semnat şi un protocol între cele două părţi. La întâlnirea cu conducerea PD-L Cluj au participat liderii celor 12 sindicate clujene afiliate la BNS, urmând să fie purtate discuţii şi cu liderii sindicatelor care nu au fost reprezentate la întâlnirea de marţi. BNS Cluj numără 27 de sindicate şi circa 18.000 de membri. (A.R.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here