Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, înaintea şedinţei CExN al PSD, cine este persoana pe care o susţine pentru funcţia de preşedintele executiv al partidului.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că o susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedintele executiv al partidului şi a acuzat-o pe Ecaterina Andronescu că nu s-a implicat în activitatea partidului.

„Doamna Dăncilă împreună cu celelalte nouă doamne din Biroul Permanent Naţional sunt sigur că vor aduce mai mult echilibru şi mai multă armonie între noi. (…) Zece doamne vor fi în BPN, dacă va fi aleasă dna Dăncilă, pe care eu o susţin preşedinte executiv, opt vicepreşedinţi şi preşedinta la Femei”, a spus Liviu Dragnea, înaintea şedinţei CExN al PSD, potrivit Mediafax.

El a criticat-o, însă, pe Ecaterina Andronescu, care şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului, care a criticat conducerea PSD că delegaţii la congres nu cunosc rezoluţiile care vor fi votate sâmbătă.

„Eu am cerut tuturor colegilor mei să se implice în elaborarea acestor documente. Sunt mulţi implicaţi, sunt mulţi care au lucrat la ele şi cărora le mulţumesc. Să stai pe margine să spui de ce ce nu facem nişte documente… Păi hai la muncă. Dacă stai prin porţile PSD-ului nu prea poţi să lucrezi”, a mai afirmat liderul social-democrat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here