Pepe si sotia sa Raluca au fost in al noualea cer cand fiica lor Maria a venit pe lume.
Au invatat din mers cum e „meseria” de parinte. Ei isi doresc ce-i mai bun pentru copilul lor, asa ca micuta s-a simtit rasfatata inca de la nastere.
A avut parte de un botez fastuos, cu nasi celebri: Catalin si Andra Maruta. Pepe si Raluca se ocupa de cresterea si educatia Mariei, dar programul incarcat i-a obligat sa apeleze la o bona. Moda dadacelor filipineze pare sa fi trecut, asa ca tot mai multe familii apeleaza la bunici pentru cresterea micutilor. Pepe si Raluca au intampinat si ei aceleasi probleme, lipsa compatibilitatii dintre copil si bona. Au inceput in forta cu o guvernanta filipineza, care le-a cam dat batai de cap. Au urmat altele, dar acestea nu s-au incadrat in rigorile impuse de parinti. Cei doi au gasit pana la urma bona care sa-i multumeasca.

Pepe a negat ca Maria ar fi un copil-problema, iar acum este, in sfarsit, satisfacut de persoana care are grija de fetita sa in varsta de un an.”Informatiile despre problemele noastre cu bonele nu sunt adevarate. Avem tot ce ne trebuie, suntem multumiti, si nu diperati sa schimbam bonele din luna in luna, asa cum se scrie. Avem o bona stabila care se ocupa de Maria si nu sunt motive sa ne plangem”, a declarat Pepe in EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here