În urma a zece percheziţii domiciliare efectuate într-un dosar de trafic de substanţe cu efect psihoactiv, trei tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 28 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, în urma a zece percheziţii domiciliare efectuate într-un dosar de trafic de substanţe cu efect psihoactiv.

„Ieri, 6 iulie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureş, au efectuat 10 percheziţii domiciliare, în judeţele Mureş (8) şi Cluj (2), la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc, precum şi operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. 3 mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări a reieşit că, din anul 2020 şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi distribuit substanţe cu efect psihoactiv, în judeţul Mureş (…) 3 persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 28 de ani, au fost conduse la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureş, acestea fiind reţinute, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, a arătat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş într-un comunicat de presă.

Potrivit IPJ Mureş, în urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate 20 de grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi substanţe cu efecte psihoactive, 20 de ţiple cu închidere zipplock, care conţin o substanţă pulverulentă albă, 80 de grame de substanţă pulverulentă albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, 3 cântare electronice de precizie, 6 telefoane mobile, 1.555 de euro şi 1.800 de lei.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, iar la activităţi au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca şi Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu Mureş.

Citeșe și: Interlopul Ovidiu Roja rămâne după gratii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here