Şapte percheziții domiciliare au avut loc, luni dimineaţă, în orașul Mioveni și în municipiile Giurgiu și București la persoane suspecte că au introdus heroină în penitenciarele Mioveni şi Giugiu. 20 de persoane vor fi audiate la sediul DIICOT Piteşti.

Procurorii DIICOT Pitești împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Pitești au făcut, luni dimineaţă, 7 percheziții domiciliare pe raza orașului Mioveni și a municipiilor Giurgiu și București, la locuințele și locurile de detenție ale unor suspecţi, într-o cauză ce vizează traficul de droguri de mare risc.

În cauză există suspiciunea că, începând cu luna august 2017 și până în prezent, mai mulţi suspecţi au introdus în penitenciarele Mioveni şi Giugiu cantităţi de heroină, care erau ulterior porţionate şi distribuite consumatorilor privaţi de libertate.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate 39 de comprimate de metadonă, telefoane mobile şi ustensile susceptibile a fi folosite la consumul de droguri.

La sediul DIICOT Piteşti vor fi audiate 20 persoane.

La activitaţi participă luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, iar acțiunea beneficiază de sprijinul personalului din cadrul Administrației Națională a Penitenciarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here