Devenit in 2016 primar al comunei Belis, pe Viorel Matis l-au ajuns ilegalitatiile facute in trecut prin Ocolul Silvic Belis, pe care l-a condus înainte de a deveni primar.

Trupele speciale au descins în casele primarului din Beliş, Viorel Matiş la Primăria Beliş, şi la Ocolul Silvic . Poliţiştii au efectuat percheziţii, luni, în casa de la Ghiurcuţa dar şi în cea din Floreşti. Primarul PSD se află la primul mandat şi se pare că deja are probleme cu legea. 

Toată ziua de luni, poliţiştii au periat Belişul. În prima parte a zilei, procurorii au sigilat intrările în primărie, iar în a două parte a zilei cele de la Ocolul Silvic Beliş, de unde oamenii legii ar fi ridicat documente din perioada 2012 – 2015, când Viorel Matiş era şef de ocol, arata cei de la Ziarul Clujean.

Procurorii şi poliţiştii îl acuză pe primarul din Beliş, Viorel Matiş, de infracţiuni silvice şi de abuz în serviciu. Prejudiciul din dosar depăşeşte 10 miliarde de lei vechi. În cursul anului 2013, Viorel Matiş, în calitate de şef de ocol, ar fi permis subordonaţilor lui să taie,  fără, drept, aproximativ 5.000 m.c. de lemne, esenţă răşinoasă, din cantonul Ciurtuci, mai arata sursa. Într-o reşedinţă a edilului, precizează surse din rândul procurorilor, poliţiştii ar fi găsit la percheziţii peste 27.000 de euro şi peste 20.000 de lei. Potrivit aceloraşi surse, Viorel Matiş nu a putut justifică sumele găsite în casa lui.

Contactat pentru a comenta cele intamplate, liderul PSD Cluj, Horia Nasra spune ca inainte de toate exista o legislatie pe care organizatia de la Cluj o v-a respecta cu strictete.

10 COMENTARII

 1. Sunt curios cine a avut curajul sa faca asta ?

  O face degeaba , vor interveni apropiații , si sunt mulți si periculoși, perverși si golani de-o viața .

  Dar , totul are un început , acum sa te scoată ,prietenii !

 2. o gresit omul poate , dar de ce doar cand are functie il aresteaza? sa demoralizeze romanul de rand ? de ce nu o avut treaba cu el pana acum, o sperat cei de sus ca sta capra? Mai Romanii nu vede nimeni cum urca un om este coborat . ce sunt 27.000euro si 20.000 lei. alti au miliarde si la vedere si nu are nimeni treaba cu ei . a scuze arest la domiciliu.Pacat ca ne pasa tot la mai putini oameni .
  P.S. inca de la munte tot pleaca masini mari de 50 mc de lemne si au embargou sa nu lucre vineri -duminica sa nu vada turisti.

 3. S-a refugiat în postul de primar al comunei Beliș, în speranța că astfel o să fie protejat de apărătorii legii. Am auzit că în vara asta a fost la mare cu mașina Primariei Beliș… Felicitări procurorilor!

  • A și sărit pocitania de Nasra-o nulitate,caracter 0-sa-si apere escrocul și gașca infracțională pesedistu. Efectul,cu tot efortul procurorilor,va fi decizia unui judecător „integru”care-i va spăla pe infractori…

 4. Ar merita si altii militieni sa fie alaturi de primar ca impreuna cu ei au furat si au construit cabane la toti sefii din Cluj-Napoca si au mai transportat si scanduri prin tara pentru vanzare.

  • Bravo, corect spus !Sa-i strângă de oua acum sa spună cine le ținea spatele , începând cu cei din Cluj Napoca , care au cabane acolo , făcute pe baza de ponturi , și dosare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here