Sub conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, polițiști din Alba Iulia, efectuează 10 percheziții la persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de fals şi uz de fals. Suspecții s-ar fi folosit de fișe medicale false pentru a-și preschimba permisele de conducere.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 mai 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 10 percheziţii din care 9 în judeţul Alba şi una în judeţul Cluj, la domiciliile unor persoane bănuite de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.  

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că, în perioada ianuarie – mai 2021, persoanele vizate de anchetă s-ar fi folosit de fişe medicale false pentru a obţine preschimbarea permiselor de conducere auto, în vederea obţinerii unei noi valabilităţi administrative.

Zece persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri.  

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice participă poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna.

Citește și: DIICOT a reținut 57 de persoane în 109 percheziții în 18 județe pentru destructurarea a patru grupuri infracționale. VIDEO

Sursă: adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here