Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, miercuri, că peste 1,18 milioane de români vulnerabili vor primi, zilele acestea, pachete cu câte 25 de kg de alimente. Acţiunea are loc printr-un proiect cu fonduri europene, care presupune acordarea acestui ajutor, persoanelor vulnerabile, o dată la şase luni.

„Peste 1,18 milioane de români vulnerabili primesc, zilele acestea, pachete cu câte 25 de kg de alimente. Acţiunea are loc printr-un proiect cu fonduri europene, care presupune acordarea acestui ajutor, persoanelor vulnerabile, o dată la şase luni. Peste 90% dintre produsele livrate sunt româneşti, şi mă bucur că, prin bani europeni, reuşim să sprijinim atât producătorii locali, cât şi pe românii cu venituri mici sau pe cei aflaţi în situaţii critice”, a scris Nicolae Ciucă, miercuri pe Facebook.

Citește și: Parlamentarii propun un proiect de lege care ar putea favoriza traficul de persoane – Ziar Gazeta de Cluj

1 COMENTARIU

  1. Laudabil, dar oricum ai privi-o da cu virgula. Adica procentual 1,18 milioane din 18 milioane, e acolo la 6-7 la suta. Vreti sa spuneti ca asa bine stam la capitolul persoane vulnerabile? Si 25 kg alimente ajung pt o luna nu pt 6 luni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here