Prețurile la imobiliarele din Cluj Napoca au deraiat! Un apartament aflat în cel mai populat cartier clujean, Mănăștur, a fost scoasă la vânzare pentru suma exorbitantă de 441.000 de euro

Proprietatea scoasă la vânzare cu aproape jumătate de milion de euro este dispusă pe două nivele (etajle10 și 11) într-un bloc de pe strada Govora. Prețul pe metru pătrat este de 1.144,43 euro, sub media din oraș. Apartamenul are 386 metri pătrați, 13 camere și, cel mai important aspect, 4 locuri de parcare.

„Locația are o suprafață utilă de 386 mp , este situată la etajele 10 și 11 și are următoarea compartimentare: Etajul 10: Living imens + bucătărie cu loc de luat masa +2 băi + 4 dormitoare + 2 balcoane de 13 mp; Etajul 11: Living imens + bucătărie cu loc de luat masa + spațiu tehnic +2 bai + 4 dormitoare + 4 terase de 89 mp. Intrarea se poate face pe calea normală de acces , sau direct cu liftul în proprietate, la ultimul nivel cu acces controlat.  Apartamentul dispune de 4 locuri de parcare și este ocupabil imediat”, este anunțul postat pe un site de imobiliare, informează InfoCluj.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here