Gheorghe Stan, cetățean român, acuză Parlamentul de încălcare a  Declaratiei Universale a Drepturilor Omului. Astfel acesta a inițiat o petiție la nivel internațional pentru a puncta neregulile instituției.
„Avand in vedere afirmatiile facute de Parlamentul Romaniei in cadrul unui document oficial,in calitate de parat, in cauza ce face obiectul dosarului nr. 39/462015 aflat pe Rolul Curtii de Apel Pitesti, conform carora in Romania doar demnitarii (sau reprezentantii alesi) beneficiaza de drepturile prevazute in Declaratia Universala a Drepturilor Omului, iar cetatenii romani care nu detin functii de demnitate publica, oamenii simpli, nu pot beneficia decat indirect de acele drepturi, PRIN ACORDAREA VOTULUI unui reprezentant ales, am considerat ca fiind absolut NECESAR sa informez autoritatiile internationale abilitate, urmand, in functie de raspunsul acestora, sa solicit azil intr-o alta tara sau sprijin pentru relocare pe teritoriul unui stat membru UE.
Este absolut INACCEPTABIL ca organul reprezentativ si unica autoritate legiuitoare a tarii sa-ti comunice oficial ca in calitate de cetatean al Romaniei nu ai niciun drept, iar si mai GRAV este faptul ca mass-media din Romania nu face publica situatia si devine COMPLICE la incalcarea Declaratiei Universale a Drepturilor Omului, incurajand astfel comiterea altor infractiuni.
Un alt aspect si mai grav este dat de faptul ca sunt autoritati care isi desfasoara activitatea in domeniul Justitiei si ar fi trebuit sa se autosesizeze, si dau ca exemplu inclusiv CURTEA DE APEL PITESTI, da’ ma rog…” precizează  Gheorghe Stan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here