Mirela Iordan, manager-ul gigantului Pfizer declară că sunt suficiente stocuri în țară și că, la nivel global, există o creștere a producției prin achiziționarea de fabrici. Pfizer deja deține aproximativ 40 de fabrici în lume, cea mai recentă fiind cea din Germania care a fost cumpărată acum câteva zile.

„Se pregăteşte etapă a două, unde intră tot ce înseamnă structuri de stat, persoanele cu risc, ar trebui să fie o etapă de o mai mare avengură. Noi ne asigurăm să existe continuitate în aprovizionare. Până în acest moment, ar trebui să fie pe piaţă 400.000 de doze, sunt suficiente stocuri în piaţă. Noi aducem periodic cantitatea de doze care a fost contractată de minis­ter. Din punctul de vedere al producţiei nu avem nicio problemă, chiar se va mări capacitatea anul acesta, la peste 1 mld. doze, am achi­ziţionat fabrici“, a spus Mirela Iordan pentru ZF.

Etapa a II-a a campaniei va începe pe 15 ianuarie și sunt așteptați aproximativ 2,5 milioane de românii de către autorități in centrele de vaccinare.

1 COMENTARIU

  1. Criminalii care au plătit o amendă de 2.3 miliarde USD în 2001 pentru practici deceptive implicând medicamente care făceau mai mult rău decât bine, acum vor să le acordăm încrederea. De ce nu ăși asumă nici Pfizer, nici Moderna responsabilitatea pentru siguranța produselor lor? Simplu: pentru că nu sunt sigure.
    Deja se moare din cauza vaccinului anti-covid. Cine își pune pielea la bătaie pentru profiturile Pfizer, se cheamă dobitoc.

    https://www.activenews.ro/stiri/EXCLUSIV.-Cum-a-murit-dupa-vaccinul-Pfizer-BioNTech-asistentul-de-la-Sanatoriul-Balnear-din-Mangalia-primul-caz-de-deces-din-Romania-musamalizat.-Il-chema-Sorin-Savulescu-si-anul-acesta-implinea-49-de-ani.-Cine-raspunde-164632

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here