Gazeta de Cluj alege în fiecare săptămână câte una din bunătățile plămădite de Seba și coapte în cuptorul său de lemn, pentru a vă sugera o idee pentru o masă delicioasă de weekend.
Aleasa de astăzi este Quattro Formaggi, o pizza în care temperamentele diferite ale brânzeturilor se îmbină pentru a vă desfăta simțurile. Încă de la prima vedere cucerește cu auriul delicios, topit apetisant pe un blat crocant.
Mozzarella cea timidă se topește alături de gorgonzola cea îndrăzneață, într-un contrast care incită papilele gustative. Emmentalerul nobil se însoțește cu vecinul său de peste Alpi, parmezanul care te îmbină printr-un miros ușor dulceag să mai iei încă o felie.
Toate pe un așternut de sos de roșii făcut în casă din roșii coapte, pe unul din cele mai bune blaturi pe care le puteți găsi în Cluj, născut din pasiune și îndemânare.
Dacă v-am făcut poftă, puteți comanda chiar acum la 0744320701 sau 0746 162 505. Puteți vedea meniul Pizza Seba pe pagina de internet sau pe cea de Facebook, pentru a descoperi alte combinații apetisante. Și nu uitați că acum îl puteți vizita pe Seba direct în bucătărie, pe Str. Lalelelor nr. 4, unde puteți mânca pizza direct scoasă din cuptor, într-o atmosferă intimă, așa cum numai afacerile de familie știu să creeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.