foto- agerpres.ro

Reprezentanții Sindicatului Europol acuză că la Tulcea există un „plan de amenzi” în pandemie. Sindicaliștii au transmis pe rețelele de socializare că mesajul șefilor din IPJ Tulcea este unul clar pentru oamenii legii care nu vor să aplice amenzi: „vor plăti cu capul”.

„Ei (polițiștii – n.r.) au fost amenințați că dacă nu vor aplica pe zi cel puțin o amendă, vor răspunde cu capul în fața șefului IPJ. Este dovada că unii manageri din Poliția Română se acoperă cu amenzile pe care le aplică polițiștii din stradă. Ce prevenire, ce apropiere față de cetățean?! Trebuia ca polițiștii să îndeplinească „planul de amenzi” ca șefii să aibă ce raporta la minister”, scriu reprezentanții Europol pe Facebook, potrivit gandul.ro.

Ultima raportare a Ministerului Afacerilor Interne privind amenzile în pandemie este din pentru perioada 6-14 noiembrie 2020, când au fost aplicate, în total, în țară, 66.821 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.419.512 lei.

1 COMENTARIU

  1. Au aparut ZOMBII.Politia pe urmele lor sa-i mai ucida odata.Succes domnilor polismeni,adica cu izmene polii…parandarat.Zombii au umplut strazile si bulevardele tarii.Este incredibil cat de minunat arata aceste figuri mortuare plutind pe strazi si trotuare,pastrand distanta sociala intre ele cu botnita aceia de diverse forme si inventii timpite.Noi avem Zombii frumosi.Oare altii,de prin alte cimitire la suprafata,cum sant?Relaxati,furiosi,frumosi,zimbitori,la ochi cu urdori,ori cu cate o corana de virus 19 incolacita in jurul gurii?Guvernantii temporari care sant in goana de umplere a buzunarelor cat le mai tine candidatura,au dureri in spit in legatura cu Pandemia.Ei,in mod sigur,nu vor fi prinsi de madam Pandemie pentruca sant imuni politic,sant protejati de gasca prezidentiala,datorita supunerii lor netarmurite.Deviza este:cat mai multi coronavirusati pe minut,pentru umplerea locurilor goale de prin gropile care vor fi comune ca nu mai au loc in cimitirile clasice,normale.Pandemia asta a creat un alt soi de cimitire.Cimitire la comun.Dar cred ca deja a inceput o galceava serioasa intre Zombii comuni,care pretind ca nu s-au sacrificat pe Corona 19,ci din pricina Coronei 19 virus para virus.Multii Zombii au ajuns in intunericul vesnic ucisi de sculele care-i apara de virusul naravas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here