”Catavencii a scris săptămâna trecută despre planul care se coace pentru noaptea alegerilor, în cazul în care scorul PNL și USR +PLUS nu atinge cotele sperate. Plan care include urletul colectiv de „Fraudă!”, ieșit în stradă, violențe, emoție. De aia există sondajele IMAS, atât de hazardate și halucinante.
Văd că teoria a fost preluată și de către diverși analiști, de vreo două zile. Totuși, la noi a apărut prima dată, săptămâna trecută”, spune Patrick Andre de Hillerin, jurnalist la Cațavencii.

Vă prezentăm mai jos informația apărută în Cațavencii în 15 mai.

Planul A e simplu și a fost anunțat de către președintele Klaus Iohannis, sumar, încă de luna trecută. Dacă PNL și PLUSR cîștigă europarlamentarele, adică obțin, împreună, un scor mult mai bun decât PSD, iar referendumul vieții este validat, întrunindu-se cvorumul, atunci Călin Georgescu, deja antamat, vine la București pe post de tehnocrat salvator și, implicit, de premier.

Mult mai interesant, însă, este planul B. La planul B pun umărul, de cîteva luni, cîteva institute de sondare a opiniei publice, pregătind terenul. Așa se face că există sondaje, mai ales cele ale IMAS, care dau PNL la scoruri nu doar istorice, ci de-a dreptul smulse din visele umede ale lui Orban. Ei bine, dacă pe 26 mai PSD obține un scor mult mai bun decît PNL și referendumul este invalidat din lipsă de cvorum, imediat după exit poll-uri se vor umple piețele orașelor mari cu oameni nervoși, care vor urla că s-au comis fraude. Nu-i exclus ca însuși președintele să dea un semn discret în acest sens, probabil pe Facebook. Oameni nervoși, violență, jandarmi, ceva sînge, la nevoie, emoție. Și, la final, Călin Georgescu, salvator etc.

Citește și: PNL a declanșat în avans operațiunea ”s-a furat la vot”

1 COMENTARIU

  1. …..or vrea ei dar nu se poate…..sondajele sant caraghioase si va iesi PSD- ALDE cu peste 35 %….cine sa voteze niste isterici mincinosi….si ce daca ies in strada…vine si Cavaleria stelara din afara….??…..se potolesc….un al doilea ciolos nu mai pupa vestul….la ce politica de…. toata jena ,a facut trimisul….!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here