Pleci in strainatate si vrei sa te asiguri? Gothaer iti propune una dintre cele mai avantajoase solutii de asigurare, polita GoTRAVEL, pentru calatorii linistite si relaxante. Oriunde alegi sa pleci in strainatate, in vacanta sau in scop de afaceri, nu uita sa optezi pentru asigurari de calatorie complete care sa te protejeze in caz de interventii medicale sau pur si simplu sa stai fara griji in cazul in care ti se anuleaza calatoria sau iti pierzi bagajele.

Descopera toate beneficiile pe care le include polita de asigurare GoTRAVEL de la Gothaer!

Conceputa astfel incat sa acopere toate nevoile pe care le-ai putea avea de-a lungul calatoriilor tale in strainatate, asigurarea GoTRAVEL iti ofera un pachet complet de beneficii. Avand in vedere numeroasele provocari si pericolele pe care le-ai putea intampina calatorind in lume, specialistii GOTHAER au inclus in aceasta  polita de asigurare inclusiv acoperirea costurilor care pot aparea in situatii cu risc major, dar si pe cele ce privesc evenimente neprevazute.

Fie ca esti deja plecat sau te pregatesti sa calatoresti in strainatate, poti incheia rapid polita de asigurare GoTRAVEL online. Personalizeaza-ti polita, adaugand in asigurarea ta riscuri optionale in functie de nevoile tale specifice, de locul pe care il vizitezi si de durata sederii. Astfel, poti avea incluse de la acoperiri si cheltuieli ce privesc ingrijirile medicale simple ori complexe sau bagajele si zborul cu avionul, pana la riscurile care pot aparea daca agentia de turism de unde ai cumparat vacanta intra in faliment. Indiferent ce alegi, ai garantia indeplinirii cu profesionalism si promptitudine a tuturor responsabilitatilor din partea Gothaer.

Cate destinatii, atatea variante de asigurare de la Gothaer!

Intrucat este important sa gasesti polita care sa se potriveasca tuturor nevoilor tale de-a lungul vacantei si a plecarilor de scurta durata, Gothaer iti ofera mai multe optiuni prin care sa acoperi eventualele accidente, anulari sau cheltuieli neasteptate. Consulta chiar acum variantele de asigurare pentru calatorii in strainatate, GoTRAVEL de la Gothaer, sau pentru plecari frecvente in strainatate, MyTRAVELS de la Gothaer!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here