Liviu Pleșoianu, candidat independent la alegerile prezidențiale a reacționat după ce procurorul general al SUA la UE a declarat joi, la București, că Procurorul general american a contribuit la o foaie de parcurs (”roadmap”) cu rol consultativ privind un stat de drept puternic în România. 

Vă redăm postarea integrală a deputatului Liviu Pleșoianu:

Popor român, dacă nu ai murit complet pe dinăuntru, dacă mai există în tine măcar o fărâmă de DEMNITATE NAȚIONALĂ, trezește-te, toarnă-ți o carafă de apă rece peste cap și realizează, măcar în ceasul al 12-lea, că țara ta NU ÎȚI MAI APARȚINE! Ești SCLAV în propria ta țară! …Deci nu e suficient că oștenii tăi trebuie să MOARĂ pentru războaiele și interesele lor, nu e suficient că trebuie să le dai, GRATIS, toate resursele tale, acum pretind și să arunci la gunoi Constituția, unde scrie că ești stat suveran, că Parlamentul e forul tău reprezentativ suprem! Dă-l dracului de Parlament, dă-l dracului de Guvern! Îți zic ei direct ce Legi să faci și ce Ordonanțe să dai!

…Accepți asta, popor român!??

„Procurorul General al SUA l-a invitat recent pe ministrul român al Justiției – este unul dintre motivele pentru care sunt aici, să mă întâlnesc cu ea, ca urmare a invitației – să vină în SUA și să continue să lucreze alături de el și de echipa lui, în mod direct, pentru o foaie de parcurs pentru România, la care el a contribuit. O foaie de parcurs consultativă legată de ceea ce SUA consideră a fi prevederi și măsuri adecvate care să fie introduse în legislație, în ordonanțe , pentru a asigura un stat de drept puternic și consistent.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here