Marcel Ciolacu este atacat din interiorul PSD dupa ce a anuntat propunerea pentru functia de prim-ministru in tandem cu Victor Ponta. Liviu Pleşoianu a anuntat miercuri seara că el nu îl susține pe Remus Pricopie, propus pentru functia de premier de PSD si Pro Romania. Deputatul PSD a lansat un atac fără precedent la „academicianul serviciilor” Ciolacu şi Pricopie „pro-Securistan”.

Deputatul a lansat un atac fara precedent la adresa sefului PSD, Marcel Ciolacu, dupa anuntul facut de acesta alaturi de Victor Ponta privind propunerea lui Remus Pricopie ca viitor premier.

Singurul social-democrat care a anuntat ca nu e de acord cu propunerea avansata de partid este Liviu Pleșoianu, care a precizat, miercuri seara, la România TV, că el nu îl susține pe Pricopie.

”Eu nu o să fiu pe lista aia cu 233, despre care vorbește domnul Ciolacu. Pe domnul Pricopie nu o să îl susțin, cum nu l-am votat nici pe domnul Tudose, la vremea respectivă.”, a spus miercuri seara Pleșoianu.

Plesoianu l-a acuzat pe presedintele PSD ca face jocurile serviciilor, numindu-l „academicianul serviciilor” iar despre Remus Pricopie a afirmat ca este „pro-Securistan”, intr-o postare pe Facebook. Nu l-a scutit nici pe Ponta, catalogat drept ”Finul Sistemului”.

„Ciolacu, pe Pricopie să-l votați premier tu și Ponta! ”, i-a transmis deputatul Pleşoianu preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

„Incredibil!

Pricopie e cel care a organizat mizeria aia de „dezbatere” a lui Iohannis în campania pentru prezidențiale. Pricopie e cel pe care l-a decorat Werner imediat după realegere! Pricopie e cel care conduce Academia de Științe ale Securității Naționale, înființată și condusă înainte de George Maior! Pricopie e rectorul SNSPA, universitate care tocmai a fost invitată oficial de Soros în rețeaua sa! Pricopie a fost membru al comisiei care a decis că marele Coldea poate fi conferențiar.  În această măreață calitate, Pricopie a zis așa: „Dosarul a fost foarte bun, iar Florian Coldea are o experiență didactică de ani buni. A predat mulți ani la Academia Națională de Informații având calitatea de lector și cadru didactic asociat.”!

…De la Finul Sistemului (Ponta) n-aveam nicio așteptare. Însă Ciolacu, acest „academician” al serviciilor, tocmai și-a bătut joc de toți oamenii care au votat azi demiterea lui Orban!

Iată ce zice marele academician al serviciilor Marcel Ciolacu: „Pricopie, un pro-european și un pro-american”… Poate un pro-Securistan, ca și tine, ca și Ponta! #Grețos ”, a scris deputatul Liviu Pleşoianu miercuri pe contul de socializare.

Citește și: Remus Pricopie, propunerea PSD și Pro România pentru postul de premier

1 COMENTARIU

  1. Marele dezavantaj al D-lui. Remus Pricopie constă în faptul că este numit prim-ministru de un lacheu al lui Dragnea Liviu (Ciolacu) și un tip care și-a luat titlul de doctor în drept printr-un fals (Ponta).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here