PNL a depus solicitarea pentru revocarea lui Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea dar și pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Florin Roman a numit acțiunea ”Marea Epurare” într-o postare pe Facebook unde a și specificat nevoia unui ”vot în plen”.

”Bună ziua tuturor, dar mai ales acelora dintre noi care aşteptăm marea epurare: Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea, Pensii speciale”, a scris, joi, pe Facebook, Florin Roman. Deputatul anunţă că a depus solicitările privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, respectiv revocarea din funcţie a Avocatului Poporului. ”În concluzie, voinţă şi un vot în plen”, a mai scris deputatul.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, luni, referitor la revocarea Renatei Weber din funcţia de Avocat al Poporului, că acest lucru va fi realizat în cel mai scurt timp posibil, însă depinde şi de partenerii de guvernare ai PNL. El a adăugat, cu privire la revocarea lui Florin Iordache de la şefia Consiliului Legislativ, că au fost formate nişte grupuri de lucru care trebuie să ne prezinte, în termen de două săptămâni, un plan de acţiuni pe fiecare instituţie. ”În unele cazuri e nevoie de modificare legislativă, în alte cazuri, cum este cazul TVR, radio, este suficientă o respingere a raportului”, a mai explicat Orban.

2 COMENTARII

  1. Au mai fost in istoria contemporana astfel de acțiuni. Noapte cuțitelor lungi a nazistilor, epurarea armatei sovietice si nu numai, de elementele care nu se încadrau in linia partidului CCCP, si Marea revoluție culturala a lui Mao. Daca le pui in paralel parca au multe caracteristici comune. Dacă observam, acțiunile respective au fost puse in practica ori de un partid nazist ori de unul comunist. Concluzie.

  2. O sleahta de Basta’rzi,pretinsi conducatori ai Romaniei,cu slugarnicia unor bitangi si tradatori de neam si tara, actioneaza perfid sub masca democratiei. Pana cand?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here