Organizațiile PNL din Ardeal fac un sondaj pentru a vedea care sunt șansele lui Emil Boc pentru a prelua șefia partidului.

Potrivit surselor citate de Antena 3, filialele din Ardeal caută un al treilea posibil candidat pentru şefia PNL. 

Surse suştin că Ilie Bolojan şi Emil Boc au comandat sondaje pentru a vedea ce susţinere au în partid şi ce şanse ar avea în faţa lui Orban sau al lui Cîţu. 

Ilie Bolojan a declarat de mai multe ori că nu-şi doreşte să candideze pentru şefia PNL, însă sunt mulţi liberali care spun că el ar putea avea susţinere în partid. Însă o problemă este legată de faptul că partidul nu poate fi condus din teritoriu, iar Bolojan nu doreşte să renunţe la Bihor. 

Surse: Bolojan nu e în graţiile lui Iohannis, Boc vrea şefia PNL

În acelaşi timp, surse Antena 3 susţin că Ilie Bolojan nu ar mai fi în graţiile lui Iohannis, iar asta l-ar putea dezavantaja în cursa pentru conducerea partidului. 

Şi Emil Boc a susţinut public că nu-şi doreşte să candideze la preşedinţia PNL, însă surse susţin că ar vrea să preia frâiele partidului. 

Ambii iau însă în calcul jocul pe care l-ar putea face Klaus Iohannis, cel care, potrivit surselor, l-ar susţine pe Florin Cîţu pentru conducerea partidului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here