Omul de afaceri clujean Costică Pocol a scos, prin intermediul firmei Solvendi, Hotelul Cristian din Piața Mihai Viteazu, o clădire igrasioasă construită ilegal.

Solvendi organizează licitaţie publică pentru valorificarea imobilului „Hotel Cristian” situat în Cluj-Napoca, Piața Mihai Viteazu,prețul de pornire: 438.000,00 Euro (+TVA). Licitaţia va avea loc în data de 13.04.2021, ora 15.00 la sediul lichidatorului judiciar din Cluj-Napoca, str. Pitești,  nr. 18, et. II. Înscrierea la licitaţie, achiziţionarea caietului de sarcini şi depunerea garanţiei de participare de 10% din preţul bunului licitat (condiţii obligatorii pentru participarea la licitaţie) se fac cel târziu cu 2 ore înainte de organizarea licitaţiei. În caz de neadjudecare, licitaţia publică se va repeta în aceleaşi condiţii în data de 27.04.2021, ora 15.00”, spune vânzătorul.

Costică Pocol, omul de afaceri care a ridicat hotelul controversat de lângă Piața Mihai Viteazu, susține că imobilul este perfect legal și că a fost autorizat de Gheorghe Funar și Emil Boc. 

1 COMENTARIU

  1. Intenția de a vinde public situații numite construcții ilegale, sfidează organe de cercetare ce nu vizează cu anchete posibile complicități în clarificarea statutului juridic al documentelor ce stau la baza unor astfel de intenții de tranzacții, iar licitaţii se pot repeta la parchet cu primarii edili implicați și Direcția Control Urbanism ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here