Poliţia Română face o investiţie controversată în drone. Oamenii legii au alocat 900.000 de euro pentru cumpărarea unor aparate de zbor performante.

Acestea trebuie să fie capabile să se ridice până la 3.000 m, să zboare pe o distanţă de minimum cinci kilometri şi să fie dotate cu camere video HD, cu termoviziune şi infraroşu.

Pentru moment, poliţiştii nu au făcut public motivul achiziţiei, iar specialiştii spun că aceste caracteristici se găsesc în general la dronele militare.

1 COMENTARIU

  1. 900.000 de lei e doar „deschiderea”! Dupa aia vine „autoutilitara de comanda” si „pilotii”. Si ultimii tre’ scoliti pe afara… Si ca in sfarsit sa zboare tre’ un 2000-3000 da metri da aieroport, „acoperit”, si licenta da zbor si abonament la ROMATSA, la toate televiziunile si posturile de radio locale din 5 judete si angajata dispecer Tanti Nuti, si Vrabiutza, si fata lu Dom’ Colonel(sau cum pastele ma-mi lor au acum gradele), si abonament la mobil la vo’ 200-250 de militieni care vor avea legaturi ” operative” cu Serviciul Special Integrat de Luare a Imaginilor de Inalta Rezolutie Aeriana Rosie, Infrarosie, X, Vizibila, Banda Ku, Banda Organizata al Politiei Romane(SSILIIRARIXVKuBOPR!!!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here