Un polițist din cadrul IPJ Cluj a fost trimis în judecată de procurorii DNA Cluj pentru trafic de influență.

”În perioada decembrie 2019 – februarie 2020, inculpatul Suciu Vasile, agent de poliție, ar fi promis celuilalt inculpat că va face demersuri astfel încât o rudă a acestuia din urmă să fie angajată în cadrul IPJ Satu Mare, prin susținerea formală a unui concurs de angajare și ulterior, după câteva luni, să fie transferată la IPJ Cluj. În continuare, în perioada februarie – iunie 2020, inculpatul Suciu Vasile, lăsând să se înțeleagă că are influență asupra unor funcționari din cadrul Poliției Române, ar fi pretins suma de 13.000 euro de la celălalt inculpat, din care suma de 5.000 de euro a fost pretinsă și primită pentru o presupusă persoană din București, iar diferența urma să fie achitată după angajarea promisă. În cele din urmă, promisiunea nu s-a realizat.
În cursul urmăririi penale, celălalt inculpat l-ar fi prevenit pe Suciu Vasile despre unele acte procedurale desfășurate de procurori, împrejurare de natură a îngreuna bunul mers al anchetei”, arată comunicatul DNA Cluj.

1 COMENTARIU

 1. GHINION!!!

  Atât pot spune. Mă bucur că indirect, mi s-a făcut și mie dreptate, Karma nu doarme ca localii din Cluj-Napoca. Penibil că în fața rromilor agresivi n-au sânge-n pl să se impună, nici nu ți se răspunde la telefon când curge sângele din tine, dar pentru sălărioc mai mare protestează 24/24 7/7 și se cred dumnezeul lui dumnezeu din ceruri.
  No marș la bulău dacă n-aveți chef să interveniți și sunteți sfidători cu victimele civile. Când mi-au răspuns mie, după zeci de apeluri timp de mai multe zile, când i-am zis că nu mi-au răspuns toată săptămâna, mi-a lătrat jegoasa pe ton sfidător un mare GHINION și mi-a închis apelul.
  Toți îs numa o apă și-un pământ, n-ai ce să mai alegi din colectivul poliției locale din toată țara, dar în special din Cj, sunt scăpați de sub control. Mai bine fugi de ei decât să-i chemi.
  Bine că s-o gătat și cu sărbătorile, să nu mai văd atâția pe stradă, că-mi vine să borăsc. Se puteau deschide multe dosare penale, dar nu m-am deranjat să sesizez incompetenții Terrei pentru nimic, ei nu trebuie deranjați și stresați.
  Mi-au clasat și mie procurorii niște chestii și n-au rezolvat nimic, dar acum am motiv de … mulțumire măcar, nu bucurie. Cercetat în LIBERtate? Rușine! Cât sânge ai mă pe labe, din cauză la incompetența aia crasă? Ți-ai cumpărat Viagra de ăia 13 miuțe de euroi? Eu nu obțin suma aia de la infractorii care-mi dau în cap, ție de ce ți se cuvine atâta bănet în cont? Ha?
  Măcar ai dat de băut la restul indivizilor colegi cu tine? Sau i-ai băgat în burtoi singurel?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here