Un polițist de frontieră de 43 de ani, din localitatea vasluiană Berezeni, a fost găsit mort ieri, 23 noiembrie, în imobilul părinților săi, împreună cu care acesta locuia.

Polițistul a fost găsit în pat, în stare de inconştienţă, prezentând o plagă masivă la nivelul gâtului. Alături de el se afla un flex în stare de funcţiune.

Echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, constatând doar decesul, potrivit adevarul.ro. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul. Potrivit anchetatorilor, poliţistul de frontieră, în vârstă de 43 de ani, fusese diagnosticat cu COVID, însă în urma bolii a rămas cu o depresie profundă, pentru care urma tratament medicamentos.

Bprbatul nu era căsătorit. Era cunoscut drept o persoană liniștită și își desfăşura activitatea în cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni.

În urma cercetărilor efectuate, reprezentanţii IPJ Vaslui au anunţat că ”nu sunt suspiciuni în privinţa decesului” conturându-se ipoteza sinuciderii. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here