Un poliţist din Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt a ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce noapte trecută a încercat să se împuşte în cap, pe fondul unor neînţelegeri cu iubita, aceasta din urmă fiind împuşcată în mâna stângă, în încercarea de a-l împiedica pe bărbat să-şi ia viaţa.

Surse apropiate anchetei au declarat că este vorba despre Bogdan Dumitrescu, din cadrul  Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul Iulian Nicolae, a confirmat că evenimentul s-a petrecut, în Slatina, noaptea trecută, poliţiştii desfăşurând cercetări pentr a stabili cum s-au petrecut lucrurile cu exactitate.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, medicul Alina Duminică, a declarat că poliţistul, în vârstă de 33 de ani era în stare gravă, după ce s-a împuşcat frontal în cap, fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova. Iubita acestuia a fost împuşcată în mână, ea încercând să-l împiedice pe bărbat să-şi pună capăt zilelor.

„De la noi s-a deplasat echipajul cu medic, însoţit de echipajul SMURD, au preluat de acolo două victime, care prezentau plăgi prin împuşcare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, cu o plagă frontală produsă prin împuşcare, cu o stare destul de gravă şi o femeie de 26 de ani, cu o plagă împuşcată a mâna stângă. Au fost transportaţi la Spitalul Slatina, iar tânărul a fost transportat mai departe către spitalul din Craiova”, a declarat Alina Duminică, potrivit gazetanoua.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here