Un bărbat de 46 de ani din Satu Mare a semănat teroare pe străzile din localitatea Potău, după ce şi-a provocat mai multe răni cu un cuţit, apoi a început să îi ameninţe pe trecători. Nu s-a oprit aici pentru că următoarea lui ţintă au fost poliţiştii care au venit la faţa locului pentru a-l linişti. Pentru a-l opri, agenţii au tras mai multe focuri de avertisment în aer, apoi spre picioarele bărbatului recalcitrant.

Potrivit Poliţiei Judeţene Satu Mare, poliţiştii de la Secţia Poliţie Rurală Satu Mare au fost sesizaţi, marţi seară, în legătură cu un scandal, în localitatea Potău, constatând că acesta se confirmă.

„La data de 2 august a.c., în jurul orelor 21.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați despre un scandal, în localitatea Potău. Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că aspectele sesizate se confirmă. 

Astfel, un bărbat, de 46 de ani, domiciliat în aceeași localitate, și-ar fi provocat leziuni la nivelul corpului, cu un cuțit, continuând să manifeste un comportament violent prin care a afectat climatul de liniște socială.

Întrucât, bărbatul a amenințat cu un cuțit, precum și cu o sticlă, atât persoane civile aflate în proximitate, cât și polițiștii sosiți la fața locului, îndreptându-se către aceștia într-un mod care le-ar fi pus viața în pericol, s-a procedat la somarea celui în cauză, precum și la efectuarea unor focuri de avertisment în plan vertical, fără succes. 

Bărbatul a devenit și mai violent prin comportamentul pe care l-a manifestat, fapt pentru care polițiștii au efectuat focuri de armă asupra membrelor inferioare  ale acestuia. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, viața lui nefiind pusă în pericol. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, transmite IPJ Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here