În ultimele 48 de ore, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au desfășurat acțiuni cu efective mărite fiind legitimate peste 230 de persoane și verificate aproximativ 90 de obiective. 

În urma abaterilor constatate, s-a impus aplicarea unui număr de 121 de sancțiuni contravenționale, 96 dintre acestea în conformitate cu Legea 55/2020. 

În cadrul acțiunilor, la data de 8 noiembrie polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil de pe raza municipiului se ascultă muzică la o intensitate înaltă. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat un număr de 21 de persoane care s-au reunit cu prilejul organizării unei petreceri.

Astfel, polițiștii au aplicat participanților la eveniment sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, iar organizatorul petrecerii a fost sancționat atât în conformitate cu Legea 61/1991 pentru încălcarea a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cât și pentru nerespectarea normelor de protecție impuse în vederea prevenirii și combaterii pandemiei de Covid-19. Valoarea totală a sancțiunilor fiind de 13.500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here