sursă foto - IPJ Cluj

Patru sindicate ale polițiștilor au semnat acțiuni de protest împotriva măsurii de înghețare a salarilor bugetarilor, așa cum a fost anunțată de premierul Florin Cîțu. În semn de protest, polițiștii încep să dea, de astăzi, sancțiuni scrise sau verbale.

„Am convenit asupra formelor de protest care să poată fi puse în aplicare de toţi poliţiştii şi poliţiştii de frontieră, care au fost extrase din sondajul realizat în rândul poliţiştilor.  

În situaţia în care nu vom fi consultaţi şi nu va exista voinţă pentru a elimina această inechitate salarială reprezentată de îngheţarea salariilor poliţiştilor, vom fi obligaţi să punem în aplicare toate cele 3 etape ale formelor de protest stabilite”, se în comunicatul comun al sindicatelor.

„Să nu se înţeleagă acum că Poliţia îi lasă pe infractori. Vorbim doar despre sancţiunile contravenţionale, nu despre fapte de natură penală”, a explicat Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol, pentru Libertatea.

Citește și Atacatorul victimei cu 5 plăgi înjunghiate a fost Director al Poliției Comunitare

2 COMENTARII

  1. Voi ati dorit,acuma voi o muscati. Totusi ce credeati ca se va intampla dupa ce bagi o stare de urgenta in care zeci de mii de afaceri mici si mijlocii dau faliment,iar sa te asiguri ca si restul care au mai reusit sa se imprumute,sa mai modifice ceva ,bagi o stare de alerta care este mentinuta timp de un an,ca nu cumva sa ii lasi sa respire,sa moara in draci toate afacerile,sa ramana doar astia mari, gen auchan,kaufland,dedeman etc in picioare.

    De unde sa mai scoti taxe si impozite cand tot mergi pe minus ca si stat? De unde sa platesti acele sute de milioane de euro care le-ai cheltuit nu doar pe vaccin in sine,ci pe spatii de depozitare,pe transport,logistica si tot ce tine de acest lucru.

    Asta este doar inceputul cu inghetarea salariilor,o sa vedeti voi ce urmeaza in urmatoarele luni,sau inca nu v-ati prins ca asta este o criza economica mai serioasa decat cea din 2008?

    • Situatia e la fel pe plan international. Distrugerea clasei mijlocii si trecerea la comunism. Nu de stat ca pana in 1990-1992 ci mondial. Xi ji Ping, cu comunismul de stat, daca nu o „lasa mai moale” se imbolnaveste de noul virus.Starea actuala va dura ani, nu luni. Si va fi mai rau. Poate si razboi pe final. PROBLEMA, e alta, la noi pe cocioc: o parte din autoritati inclusiv MILITIENII, cred ca EI AU SA SCAPE PT CA E SMECHERI. Si asa ne razboim noi intre noi. Ei, militienii, dau amenzi ca animalele, crezand ca asa o sa-si ia salariile. Ei a venit momentul ca cei care dau impozite la stat, sa dea Ciu-Ciu. Si ciu-ciu salarii pt militieni. Dar DIN PACATE, ciu-ciu salarii si pentru POLITISTI, Admin Publica etc. Daca BOII isi omoara GAINA care face oua, manca P..ula. Apropo’ De ce nu trec dragii de politisti la Militia Primariei? Au studii??? Si ce? Si eu am 2 facultati si n’ spe competente cu diploma, da ma duc si dau cu coasa la Taranoia si mai bag cate-o „necalificata” daca iese de-o fasole. Cand am „drum de Jermania” e sarbatoare. Ne adaptam Moncher…sunt lamai pe piata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here