Controversatul Cristian Pomohaci se numără printre ariștii invitați să cânte la zilele comunei Jucu, județul Cluj, care se vor desfășura în perioada 20-21 august 2022.

Evenimentul va fi organizat de către Primăria Jucu, iar prestația lui Pomohaci va fi plătită din bugetul comunei. Acest aspect a stârnit nenumărate reacții dure, oamenii fiind indignați că în buzunarele controversatului Cristian Pomohaci vor ajunge bani publici, în ciuda faptului că în jurul artistului planează acuzații de abuzuri sexuale asupra unor copii.

Cu privire la „obiceiul” instituțiilor publice prin care îl invită pe Cristian Pomohaci să cânte la manifestări plătite din banii contribuabililor, o vedetă de televiziune a reacționat virulent.

„Halucinant. Peste toate, vă dați seama cum se simt toți copiii din țara asta, molestați de astfel de monștrii? Câți ar mai avea curajul și încrederea că li se va face dreptate, când îl văd p-ăsta zburdând liber și aplaudat la scenă deschisă? În asemenea condiții, e doar o chestiune de timp până când un părinte (sau chiar un fost copil mutilat sufletește, ajuns la maturitate) își va face dreptate singur. S-aud atunci cum îl condamnă Justiția. Numa’ să-ndrazniți!”, a scris Nora Dincă, prezentatoarea rubricii meteo de la Realiatea TV.

Citește și: Un preot și-ar dori să vadă în biserică ceea ce a găsit la UNTOLD: „Bucurie, unitate, prietenie și incluziune”

1 COMENTARIU

  1. Vaiiii Nora!…..și ție ți-e frică de Pomohaci sau ți-e ciudă că e talentat? Lasă că fiecare om își duce singur crucea!…De grija lui Pomohaci la Jucu n-ai matale somn și liniște?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here