Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminică, după ce Liviu Dragnea l-a acuzat că este unul dintre cei care l-au denunțat la DNA, că își va da demisia dacă ”Dragnea Mincinosul” va dovedi ce spune, cerându-i liderului PSD să facă același lucru dacă se dovedește că l-a acuzat pe nedrept, potrivit cotidianul.ro

”Dragnea Mincinosul Național tocmai a spus din nou la televizor ca eu l-am denunțat! Dar nu poate să aducă o copie după denunțul meu că nu are bani! Așa mincinos care să își bată joc de toată lumea nu am văzut!”, a scris fostul premier Victor Ponta, pe Facebook.

Victor Ponta a afirmat că din respect pentru membrii și alegatorii PSD acest aspect trebuie să fie lămurit definitiv.

”Îi propun public să procedăm după cum urmează: el dacă aduce o copie după denunțul (pretins) al meu în aceeași zi îmi dau demisia din Parlament și nu voi mai face politică/dacă însa îi aduc eu un document oficial care să ateste încă o dată că sunt un simplu martor (ca și Teodorovici, Grindeanu, etc) și nu am depus niciodată vreun denunț penal contra lui atunci își dă el demisia din Parlament și din PSD!! Simplu și clar – hai măi Dragnea Mincinosule, ai curaj?”, a spus Ponta.

Ponta a anunțat că va cere DNA să îi comunice claitatea pe care o are în dosarul lui Liviu Dragnea.

”PS: Eu voi face mâine cerere oficială către DNA să îmi comunice calitatea procesuală în acel dosar (denunțător sau martor)! Dragnea Mincinosul fiind inculpat poate mâine să ceară o copie a declarației mele și să o facă publică (am înțeles că nu are bani să copieze – îi plătesc eu fotocopie de 5 pagini)!”, a conchis Ponta.

Liviu Dragnea, președintele PSD, i-a acuzat, duminică, la RTV, pe Victor Ponta, Dan Șova și Teodor Nițulescu că l-au ”turnat” la DNA în dosarul Tel Drum.

”Turnătorii din dosar îi știu. Sova, Ponta, Nițulescu. Am auzit că unii se tot alintă: <<Să-mi ceară scuze, că eu nu am spus…>>”, a declarat Dragnea, în contextul în care Victor Ponta a scris, pe Facebook, că liderul PSD ar trebui să îi ceară scuze pentru faptul că l-a acuzat că l-a denunțat la DNA.

Liviu Dragnea a mai spus că a depus o plângere la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru că procurorii au refuzat să îi pună la dispoziţie o copie a dosarului, în format electronic, afirmând că o copie pe suport de hârtie l-ar costa prea mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here