„Guvernul Orban se ocupa doar de Alegeri / de scoli si sanatate nu ii intereseaza- si paseaza mereu la altii deciziile!”, transmite liderul PRO România, Victor Ponta, într-o postare pe Facebook.

Politicianul evidențiază faptul că el și-a asumat „toate deciziile grele”, inclusiv răspunderea morală pentru ceea ce se petrecut la Clubul „Colectiv”, însă Guvernul actual se arată indiferent față de problemele societății, acesta îndreptându-și toată atenția spre alegeri.

„Am fost Prim Ministru 4 ani / mi-am asumat toate deciziile grele/ mi-am asumat si raspunderea morala pentru un accident tragic ( la Clubul “Colectiv” unde Guvernul nu avea nicio atributie legala ).

Sistemul public de educatie ( ca si Sistemul de Sanatate) – sarcina si responsabilitatea Guvernului!!! Punct!

Din acest motiv pot sa afirm cu toata taria si convingerea ca este profund gresit ( si imoral) ca Guvernul Romaniei sa arunce toata responsabilitatea si pregatirile pentru inceperea scolilor pe umerii primarilor si ai directorilor de scoala!

Avem nevoie de un Guvern care sa guverneze / nu de un Guvern care se preocupa exclusiv de Alegeri si interese de Partid / si care NU se ocupa de scoala si sanatate!”, este textul postării publicate de către Victor Ponta.

1 COMENTARIU

  1. Deci, ai fost un dobitoc!Cand un prim-ministru isi asuma o responsabilitate CARE NU ESTE A SA SAU A CABINETULUI CONDUS DE EL se numeste ca trebuie sa mearga la puscarie. De ce? Pt ca acolo au murit oameni, ucisi de CINEVA, iar tu prin asumarea responsabilitatii ZADARNICESTI AFLAREA ADEVARULUI. Boule!Si pentru ca stii adevarul, esti si COMPLICE LA CRIMA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here