Premierul Victor Ponta a punctat joi că ministrul Economiei, Varujan Vosganian, nu e la curent cu situaţia salariilor managerilor din companiile de stat dacă lipseşte de la şedinţe.
Premierul i-a dat astfel replica ministrului Economiei, care a susţinut că lista cu salariile conducerii companiilor de stat, publicată miercuri de Guvern, nu ar fi confirmă cu realitatea. El a argumentat că directorul Cuprumin a avut în ianuarie-aprilie un câştig mediu brut de 4.700 de lei, de zece ori mai puţin decât suma indicată în documentul prezentat de Executiv.

1 COMENTARIU

 1. VOSGANIAN … INTRE REALITATE SI DELIR SAU INTRE PIAN SI TAMBAL?
  Drumul de la intentie la fapte este lung si este presarat de foarte multe interese personale si de grup.
  Nici in cazul lui Vosganian, Piperea sau a conducerii politice de la OLTCHIM nu exista exceptii. In analizarea diferitelor solutii de reorganizare si de finantare a OLTCHIM (solutii care au existat si exista) – variante sprijinite de diverse grupuri din Ministerul Economiei – cuvantul de ordine al factorilor decidenti este “bine, bine … dar mie ce-mi iese”?
  In mod nefiresc, intr-o perioada in care se vorbeste despre pierderi ale OLTCHIM – generate da numarul mare de salariati, de salariile acestora si in care se fac disponibilizari de peste 30 % din personal – numarul directorilor si a sefilor de divizie creste iar salariile acestora sunt situate intre 3.500 – 5.000 EURO / luna (ex.: Directia Comerciala din vremea lui Roibu era condusa de 2 directori, acum in plina perioada de declin sunt 4 directori).
  In alta ordine de idei VV MINTE cand spune ca salariile sunt platite la zi si ridica MINCIUNA la rang de POLITICA A GUVERNULUI PONTA! MINTE si cand spune ca OLTCHIM functioneaza la 30% din capacitate iar cifrele sunt altele si ar trebui sa revada RAPORTUL OLTCHIM din Q III/2012, RAPORTUL OLTCHIM / 2012 si RAPORTUL OLTCHIM din Q I/2013.
  Ce facem … “una vorbim si alta fumam”?

  CITITI SI SEMNATI PETITIA SALVATI OLTCHIM – ARPECHIM: http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here