Florian Gheorghe, doctor în psihologie, a analizat în exclusivitate la Antena 3 profilul psihologic al lui Gheorghe Dincă.

„Personalitatea acestui individ e foarte complicată”, spune reputatul psiholog.

„Am văzut la televizor tot felul de experți care și-au dat cu părerea, încercând să caute un diagnostic care să exprime capacitatea lui de a face aceste fapte, să se lege de mediul lui de viață, de vârstă. S-au strâns atât de multe date, multe contradictorii, marea problemă e să poți face o corespondență între realitatea psihologică a acestui caz cu o realitate juridică și să poți încadra toate trăsăturile lui de personalitate într-o terminologie juridică din care să rezulte gradul de vinovăție, modul în care a operat, motivele care l-au împins, dacă a lucrat singur sau cu alții …dacă e doar un pion.

Va da mult de lucru la realizarea tuturor documentelor și la marele dosar care va fi înaintat în acest proces.

(…). Pentru el apare ca definitoriu un tipar al modului de a lucra. Premeditarea lui Dincă este evidentă”, a spus prof. Gheorghe.

„Nu este prea inteligent. Tot ce a făcut a fost în casă și aproape de casă. A încercat să scape de cadavre tot în apropierea casei, dacă așa a fost”.

Potrivit psihologului Florian Gheorghe, criminalul Gheorghe Dincă nu a acționat singur.

„Scopul lui e să obțină o condamnare cât mai mică(…). Toată lumea caută o descriere a lui. Aș merge pe ideea de tulburare de personalitate, cu elemente narcisice, cu lipsa frânelor sociale și pervers”, susține psihologul Florian Gheorghe.

Vezi video AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here