Primăria Cluj-Napoca a organizat în 22.02.2018 un concurs pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție în cadrul Serviciul public pentru administrarea parcărilor din municipiu. În urma concursului, doar o persoană a fost admisă din cei 12 participanți. Este vorba despre Bărboș Liana Mirabela, iubita cumnatului directorului Florin Bugnar.

 

 

 

Untitled

 

”În Primăria Cluj se fac concursuri pentru ocuparea unui post cu dedicație. În data de 22.02.2018 s-a organizat un concurs la serviciul parcări unde au participat 12 persoane, printre care și eu. Toți am luat note mici, doar o singură persoana a luat 91 de puncte. La așa subiecte grele nu aveai cum să iei așa notă mare fără să știi subiectele și nu 91 de puncte cum a luat Bărboș Liana Mirabela. Am investigat și eu cine era persoana și surpriză, este iubita cumnatului directorului de la Serviciul parcări. Așa să tot dai examen dacă știi subiectele, proștii învață. Proba orala se dă în 28, dar nu o să fie o problemă că doar a rămas singura din cei 12. La ce mai trebuie comisie de examen dacă totul e de fațadă?”, ne-a declarat un participant al concursului. barbos liana mirabela

 

Carmen Bugnar este soția lui Florin Bugnar, directorul Serviciului pentru Administrarea Parcărilor

Foto: Adrian Mureșan, fratele lui Carmen Bugnar, împreună cu iubita Bărboș Liana Mirabela.

adrian muresan liana barbos

 

 

 

 

 

6 COMENTARII

  1. Solutia e foarte simpla: Atacat concursul in contencios administrativ pentru ca presedintele comisiei este incompatibil fiind in relatii de prietenie/rudenie prin alianta cu unul dintre candidati.

  2. nici nu au publicat concursul pe site-ul Primariei la sectiunea INFORMATII PUBLICE -CONCURSURI OCUPARE POSTURI VACANTE ci au ales sa publice intr-o alta sectiune, unde nu se uita nimeni. Halal transparenta.

  3. Judecand dupa poze , cumnatul directorului The Bugnar Parking Man este foarte bine hranit, la fel si iubita rubensiana a acestuia.Pai aici e problema , in loc sa dam de mancare unor oameni flamanzi, indopam acesti grasi autosuficienti si atunci cand trimitem o petitie la Primarie la parcari acestia ne raspund in flatulente de genul „nu indepliniti x conditie”,”in limitra locurilor disponibile,”se va analiza urmand a se lua o hotarare”.”cererea dumneavoastra se afla in atentia noastra” adica un dispret total fata de oamenii care le platesc simbria si apoi tot ei sunt cei care spun ca se sacrifica pentru binele public, ca priceperea si munca lor nu este apreciata la adevarata valoare, adevarul e ca traim intr-o societate tribala in care seful de trib „Cel ce zambeste sub ochelari” o numeste in functie pe „Cea verde care zambeste cu varful nasului”.

  4. M-am uitat mai daunezi pe lista cu declaratiile de avere de pe site-ul Primariei si m-am ingrozit. Majoritatatea functionarilor au consortul sau consoarta angajat tot acolo, asta se vede in declaratia de avere, ce nu se vede e alte neamuri, cumetrii, etc. Primaria a ajuns o serparie de angajati , daca ar fi competenti, jos palaria, dar la cum se prezinta orasul nici vorba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here