Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj a încheiat cu firma de pază și protecție PP Protect, care îi aparține fostului șef al Poliției Cluj Napoca, Teodor Pop Pușcaș, un contract în valoare de nouă milioane de lei, fără TVA. Acest contract a fost încheiat în situația în care PP Protect a mai încheiat în 2013 un contract similar cu UMF Cluj în valoare de peste 2,5 milioane de lei.

Potrivit descrierii succinte a contractului, PP Protect va trebui să asigure ”I. Serviciul de pază și ordine la obiectivele din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, II. Servicii de monitorizare și intervenție la obiectivele din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, III. Servicii de însoțire transport valori de la punctele de colectare din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, la Trezoreria Cluj în conformitate cu prevederile caietului de sarcini”.

În cadrul licitației respective s-au înscris trei oferte, iar oficialii UMF Cluj au evaluat valoarea contractului la suma de 9.099.096 de lei, fără TVA, însă după o serie de negocieri, contractul a fost câștigat de firma fostului polițist pentru suma de 9.048.600 de lei, fără TVA.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here