Deputatul USR PLUS, Oana Murariu, a scris pe o rețea de socializare că Predoiu joacă în tabere, fiind acum nevoit să se întoarcă împotriva coaliției PSD-PNL-UDMR.
„Ministrul Justiției a cerut reîntoarcerea proiectului privind avertizorii de integritate la Comisia Juridică, solicitând luarea în considerare a amendamentelor propuse de mine și de colegul meu, Mihai Badea prin care clarificam faptul că avertizările anonime trebuie în toate cazurile să păstreze acest caracter.

USR PLUS continuă să susțină proiecte de lege și amendamente astfel încât să fie respectate directivele europene întocmai și să nu ni se mai bată obrazul la nivel european și internațional – mai ales, să nu intrăm în procedură de infringement și să plătească românii pentru activitatea neasumată a parlamentarilor din actuala coaliție majoritară PSD-PNL-UNMR”, a spus Oana Murariu.

Reamintim că Ministerul Justiției a solicitat luni ca Parlamentul să întoarcă legea avertizorului de integritate în Comisia Juridică, pentru a fi transpuse în lege observațiile făcute de Comisia Europeană.

Citește și: Consilierul lui Iohannis devine ministrul Educației

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here