Compania de zbor Wizz Air din Cluj-Napoca a anunțat că din 14 decembrie, clujenii vor avea zboruri directe către Perugia, un oraș din regiunea Umbria în Italia.

Este a noua destinație din Italia spre care Wizz Air din Cluj-Napoca zboară, după Bari, Bologna, Catania-Sicilia, Milano-Bergamo, Roma-Ciampino, Veneția-Treviso, respectiv Torino și Napoli (din 3 august 2022).

Zborurile directe spre Perugia vor fi operate cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică, iar biletele sunt disponibile spre vânzare începând de astăzi, 28 iulie 2022.

Directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj a precizat că noua rută demonstrează clar că aeroportul rămâne un motor de dezvoltare al regiunii.

 „Aeroportul Internațional Cluj rămâne un motor de dezvoltare al regiunii iar eforturile sale de creştere a conectivităţii regiunii, sunt astăzi concretizate prin această nouă rută, Perugia, anunţată în premieră absolută pentru anul 2022, la care se adaugă şi celelalte destinaţii noi spre care va opera Wizz Air de pe aeroportul clujean: Corfu (din 1 august 2022), Napoli şi Torino (din 3 august 2022), respectiv Nisa (din 4 august). Operatorul aerian Wizz Air demonstrează încă o dată opțiunea fermă de a dezvolta baza sa operațională de pe aeroportul clujean, iar noua rută va deservi o importantă comunitate de români din regiunea Umbria care depășește 22.000 de persoane.”

Sursa: monitorulcj.ro

Citește și: David Ciceo a participat la ședința ACI Europe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here