Preotul greco-catolic clujean Remus Cristian Diţ a fost condamnat pentru evaziune fiscală la un an de închisoare cu suspendare. Preotul a falsificat mai multe facturi fiscale emise de firma DITZ EXPRES CONSTRUCT SRL care acum este patronată şi administrată de DIŢ MONICA RAFILA. Din nefericire, preotul clujean nu este singura ”oaie neagră” din blânda turma păstorită de PS Florentin Crihălmeanu. Este de notorietate cazul fostului vicar greco-catolic, preotul Vasile Todea, acuzat de o femeie de peste 80 de ani că i-a luat casa.


Citeşte mai multe detalii despre acest subiect în ediţia tipărită a Gazetei de Cluj

6 COMENTARII

  1. Florentin Timpanul nu mai vine la slujba de la Catedrala „Schimbarea la Fata”, de pe Eroilor, de frica doamnei Campeanu , de 82 de ani, cea care i-a transmis lui Florentin, prin actualul vicar general, ca-l dezbraca in public, de Sfintele Vesminte pentru ca l-a ajutat pe fostul vicar-general Todea sa-i fure si sa-i pastreze casa timp de aproape 10 ani. Todea, dupa ce a abandonat-o in strada , in plina iarna, si au inceput procesele, i-a cerut ajutorul lui Florentin iar acesta i-a asigurat un avocat cu mare influenta in Justitia Clujeana, fostul prof. univ. Costin. Acesta l-a reprezentat in instantele din Cluj, inclusiv la penal fara a-i cere vreun ban. A castigat destul din procesele cu retrocedarile. Si cum toate trebuie sa aiba o limita, dupa nenumarate petitii la Blaj, la episcolul Lucian Muresan, apoi la Nuntiul Apostolic de la Bucuresti, batranica s-a hotarat sa scrie Papei de la Roma. In plicul trimis Papei s-a aflat si cateva numere din ziarul de investigatii GAZETA DE CLUJ. Replica Papei a fost „voi ma invitati in Romania in plin scandal cu preoti homosexuali si vicari generali care fura case de la batrani si sunt protejati de episcopi? Voi veni in Romania doar atunci cand aceste probleme vor fi rezolvate si va fi liniste in Biserica”. Probabil doamna Dracila nu stia aventurile popilor de la Cluj. A fost nevoie doar de un semn de la Roma si Todea Vasile Mihai a fost trecut pe linie moarte , sau aproape moarta. El nu poate fi aruncat , ca o masea stricata, pentru ca stie multe, despre banii furati de la Consiliul Judetean Cluj, Bistrita etc, 50% din banii primiti de personalul non-clerical ajungeau la Todea si Florentin, padurile si bunurile retrocedate care au fost vandute in graba, unor prieteni la preturi foarte mici (nu prin licitatie) pe motiv ca trebuie terminata Catedrala din Cipariu , pana vine Papa, afacerea cu haine second hand colectate impreuna cu firma din Satu Mare iar banii ajung in aceleasi buzunare, vilele care „rad in soare” ale celor apropiati de mafioti, inclusiv ale celor trei frati Teglas, excursiile in strainatate „fara numar” si tot asa. Abia astept sa-l vad pe Florentin in „chiloti de securist cu manecuta”.

    • Nu imi este clara legatura intre Dit si CRETU- MARCU actorasul plin de falsitate, frica, anorexie psihica, invidie si ura- toate ascunse sub masca pioseniei si a unui nume iesit din istorie inainte sa intre… ce mai, un golanas securist care o sa fie servit de proprii credinciosi cu o omleta din oua clocite, dupa publicarea iminenta a operei de eminent turnator pre si postdecebrist la , ‘ binevoitoarele organe securiste”. Nemernicule! CUM SA ITI TORNI PREOTII SI CONFRATII ARHIEREI MARTURISITORI?!?!

  2. Ba ce informat esti tu Moldovane ….hmm …dar tu …tu ce jocuri faci?
    E scarbos tot ce se intampla la voi pe malul SOesului sincer …
    Apropo in afar de Florenescu asta in BRU alti golani nu mai exista?? Tu Moldovan esti obsedat de boul asta …inetresant caz

  3. Moldovan ..Moldovan …Katedra „Schimbarea la Spate” …hmm am uitat in afara de Florescu ….ramane problme cu Balamaua …aprdon Balamandu’ si iezuitii si cu opozitia fidela Vaticanului si mafia din AVtican …ce mai domnule, un adevarat Ghetsimani e pan Klooj

  4. Preasfințite Crihălmeanu, faceți de rușine întreaga Biserică. V-ați înconjurat de o gașcă de infractori. Renunțați la funcție până nu e prea târziu, până se mai poate salva ceva din ceea ce ați distrus cu atâta înverșunare.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here