Ilan Laufer
Photos from the plenary session 12 December morning photo gallery may be reproduced provided attribution is given to the WTO and the WTO is informed. Photos: © WTO/ Cuika Foto

Preşedintele Platformei Social Liberale, Ilan Laufer, politician cu origini evreiești, a anunţat astăzi că va candida la Primăria Generală a Capitalei.

Redăm integral textul pe care l-a postat pe platforma de socializare Facebook:

„Vă aștept alături de mine la Capitală, să facem #CuratenieGenerala

Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetență, corupție și vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată și cu viziune antreprenorială care vrea și este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea și clasa politică actuală. Până la vârsta de 37 de ani, pe care o voi împlini în curând, am realizat mai multe proiecte și am creat mai multe locuri de muncă decât toți contracandidații mei la un loc, în administrația publică, dar și în mediul privat!

În perioada în care am fost Ministru pentru Mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat am creat și implementat cel mai important și de succes proiect din istoria antreprenoriatului românesc ”Start-Up Nation”, proiect prin care am contribuit la crearea unei noi generații de antreprenori în România. Atât România, cât și Bucureștiul au nevoie de patrioți, de oameni care își iubesc cu adevărat țara și sunt dispuși să lupte pentru ea necondiționat. În curând voi anunța viziunea mea pentru București și lista completă de candidați PSL pentru toate cele 6 sectoare!

Vă aștept alături de mine la Capitală să facem #CuratenieGenerala.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here