Președintele USR din județul Mehedinți, Claudiu-Valentin Chiriac, a fost bătut cu bestialitate în timp ce acesta împărțea ziare și pliante înaintea alegerilor euro-parlamentare, potrivit unei postări de pe Facebook publicată de către cei de la USR. Poliția din Mehedinți anunță că au deschis o anchetă pentru prinderea infractorilor, potrivit celor de la MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor din Mehedinți, bărbatul s-a prezentat, în noaptea de marți spre miercuri, la Secția UPU a spitalului județean Drobeta Turnu-Severin, declarând că acesta a fost agresat de persoane necunoscute.

„Poliția municipiului a fost sesizată de unitatea medicală. S-a întocmit un dosar de cercetare pentru lovire sau alte violențe și se continuă cercetările pentru identificarea autorilor și stabilirea împrejurărilor în care bărbatul a fost agresat”, au declarat polițiștii din județul Mehedinți.

„Violența este ultimul refugiu al incompetenților și al hoților. Când știu că oamenii s-au săturat să fie furați, aplică violența asupra celorlalți competitori. Zilele trecute voluntarii Alianței 2020 USR PLUS au fost amenințați și injurați de către echipele PSD, în frunte cu aleșii locali. Văzând că nu ne lăsăm intimidați, au trecut la fapte” scria acesta in postarea de pe Facebook.

„Nu ne lăsăm, vom continua până scăpăm de ei!” mai adăugă acesta pe langă cele două poze publicate pe rețeaua de socializare.

Violența este ultimul refugiu al incompetenților și al hoților.Când știu că oamenii s-au săturat să fie furați, aplică…

Gepostet von USR Mehedinți am Dienstag, 21. Mai 2019

Timiș Cristian

1 COMENTARIU

  1. Cei care aruncau cu banii și jignesc pe cei care gândesc altfel se plâng de ” rele tratamente ” etichetându-i in fel și chip de la hoti,prosti,bosorogi,incompetenti.milogi și asistati uitând că la violentă se răspunde cu violentă…mai devreme sau mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here