FOTO Facebook / Ford România

Preşedintele Klaus Iohannis vizitează astăzi, 22 iulie, Fabrica Ford de la Craiova, transmite Administraţia Prezidenţială, la aproape trei luni după ce premierul Ludovic Orban a fost la aceeași fabrică. 

Este prima dată când preşedintele vine la Craiova după ce Ford a introdus în producţie modelul Puma.

„Este prima vizită a preşedintelui de când Ford a introdus în producţie modelul Puma. Cu acest prilej, conducerea companiei îi va prezenta preşedintelui un status actualizat al business-ului Ford în România”, au aununţat reprezentanţii companiei.

„Vrem să avem siguranţa zilei de mâine. Poate domnul preşedinte va discuta cu oficialii companiei despre maşina pe care noi o producem, prima maşină cu tehnologie hibrid fabricată în România. Sperăm ca statul român să cumpere şi maşini fabricate la Craiova”, au declarat surse Ford.   Îngrijorarea celor aproape 6200 de oameni care lucrează la fabrica Ford din Craiova Craiova vine după ce compania a anunţat că renunţă la o parte din angajaţii cu contracte pe perioadă determinată.  Producătorul de maşini a afirmat la începutul lunii iulie că este obligat să ia această măsură din cauza condiţiilor de pe piaţă, fără să ofere alte amănunte.

Citeste mai mult: adev.ro/qduv7k

1 COMENTARIU

  1. Corect, din cauza falsei pandemii, vânzările de autovehicule noi s-au prăbușit – asta-i ce a creat însuși guvernul care trebuia să protejeze economia, nu să o falimenteze. Acum se dă îngrijorat.. Șomerii nu cumpără decât mâncare și aceea, pînă mai au bani. Apoi să vezi circ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here