Cluj-Napoca este cel mai scump oraș din țară, raportându-ne la domeniul imobiliar – un metru pătrat costă aici 1.811 euro/metru pătrat, cu circa 500 de euro pe metru pătrat mai scump decât la Bucureşti (1.357 euro/mp) şi Timişoara (1.293 euro/mp), conform Imobiliare.ro.

Locurile de parcare din Cluj-Napoca au ajuns să înregistreze prețuri EXORBITANTE!

În blocul aflat în cartierul Mănăştur, la câţiva metri de două parcuri ale Clujului, se află unele dintre cele mai scumpe apartamente din Cluj-Napoca.

Apartamentul are o suprafaţă de 95 de metri pătraţi, o terasă de 16 metri pătraţi şi fost catalogat ca având un ”confort sporit”, scrie adevarul.ro.  

În anunţul de vânzare de pe site-ul Imobiliare.ro se arată:   

„Capital Imobiliare va propune spre vanzare un apartament 3 camere confort sporit, in blocul Semiluna, zona Plopilor, Cluj-Napoca. Proprietatea este situata la etajul 2/10, orientare E-N-V, dispune de o suprafata de 95 mp si 16 mp terasa, iar compartimentarea este urmatoarea: 1 living + bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, 1 hol. Apartamentul este situat intr-un bloc premium din Cluj-Napoca, aproape de Parcul Rozelor, Parcul Babes, retras de la strada principala Plopilor. Acess securizat cu bariera si portar, persoana dedicata pe partea de reparatii, personal pentru intretinerea spatiilor verzi.

Proprietatea dispune si de un loc de parcare subteran cu acces la lifturi, pret 18.000 euro.”  

Citește și Domeniul imobiliar a înregistrat profit la Cluj, în ciuda pandemiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here