Prețurile de pe litoralul românesc au explodat, iar turiștii se declară din ce în ce mai nemulțumiți. La Mamaia, una dintre cele mai scumpe destinații de vacanță din țară, turiștii sunt nevoiți să scoată din buzunar sume exorbitante chiar și pentru o porție de hamsii.

Să-ți faci concediul pe litoralul românesc a devenit o adevărată aventură. Plajele mărite, condițiile de cazare nu tocmai bune, dar și prețurile mărite îi fac pe turiști să se gândească de două ori înainte de a-și rezerva o cameră în stațiunile de pe litoralul românesc.

Cu toate acestea, sunt și turiști care s-au încumetat să-și petreacă concediul la Mamaia, dar au regretat amarnic. Este și cazul unui bărbat care a ales să meargă în stațiunea considerată „perla litoralului” alături de întreaga familie, unde a avut parte de o surpriză neplăcută când a primit nota de plată.

 ”Am dat pe o ciorbă, o porție de hamsii și o bere 70 de lei. Soția mea a comandat o friptură de 75 de lei, care nu a a mai ajuns pe masa noastră. Noroc că am putut lăsa mașina la o cunoștință, că dacă mai plăteam și taxa de parcare, care ajunge am auzit la aproape 100 de lei pe zi, paguba era și mai mare”, a declarat un turist pentru observatorulph.ro

Sursa: cancan.ro

Citește și: Prețurile imobiliare din Cluj sunt exagerate. Spaniol din Cluj: „În Barcelona, găseam la banii ăştia şi în centru”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here