Potrivit unui anunț făcut de IPJ Cluj, Bone Ferenc, principalul suspect în cazul uciderii lui Molnar Beata, o tânără de 30 de ani din Mureș, stabilită în Cluj Napoca.

”În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în acest moment aflându-se în custodia acestora”, arată o informare a IPJ Cluj.

El a fost prins în Municipiul Oradea, în pofida mai multor informații care arătau că suspectul ar fi fugit în Ungaria. Azi dimineață el a ajuns în Cluj Napoca și a fost dus la Tribunalul Cluj pentru emiterea unui mandat de reținere.

El ar fi fost prins de polițiști în zona cartierul orădean Velenţa, în apropierea Gării CFR. A fost recunoscut de o persoană din zona respectivă care l-ar fi văzut pe Bone în timp ce se ascundea într-un container dezafectat. După ce a fost alertată poliția, s-a organizat o pândă și suspectul a fost prins când a ieșit din containerul respectiv pentru a-și satisface nevoile fiziologice.

Potrivit anchetatorilor, corpul Molnar Beata a fost descoperit miercuri dimineață, în spatele unei benzinării dezafectate din comuna Cornițel. Principala cauză a decesului s-a stabilit a fi ștrangularea. Femeia era implicată într-o relație amoroasă cu Bone Ferenc, iar ipoteza principală constă în faptul că acesta a ucis-o în timpul unei plimbări pe munte, transportându-i cadavrul din zona Huedinului până în județul Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here