Ministerul Finanțelor Publice a aprobat la sfârşitul săptămânii trecute alocarea suplimentară a unei sume de 135,5 milioane lei către băncile comerciale incluse în Programul Prima Casă, în vederea creșterii plafonului general de garantare. Până la sfârșitul acestei luni, Ministerul Finanțelor Publice va iniția o Hotărâre de Guvern în care va fi prevăzută suplimentarea plafonului cu valoarea necesară pentru acoperirea tuturor solicitărilor care vor fi înregistrate până la finalul anului 2014 în cadrul Programului Prima Casă. „Aceste acțiuni au în vedere buna funcționare în continuare a Programului Prima Casa , atât până la finalul anului 2014, cât și pe parcursul anilor viitori”, se arată într-un comunicat al ministrului delegat pentru Buget, Darius-Bogdan Vâlcov.

Ministerul Finanțelor Publice a aprobat la sfârşitul săptămânii trecute alocarea suplimentară a unei sume de 135,5 milioane lei către băncile comerciale incluse în Programul Prima Casă, în vederea creșterii plafonului general de garantare.

Până la sfârșitul acestei luni, Ministerul Finanțelor Publice va iniția o Hotărâre de Guvern în care va fi prevăzută suplimentarea plafonului cu valoarea necesară pentru acoperirea tuturor solicitărilor care vor fi înregistrate până la finalul anului 2014 în cadrul Programului Prima Casă.

„Aceste acțiuni au în vedere buna funcționare în continuare a Programului Prima Casă, atât până la finalul anului 2014, cât și pe parcursul anilor viitori”, se arată într-un comunicat al ministrului delegat pentru Buget, Darius-Bogdan Vâlcov.

– See more at: http://www.monitorulcj.ro/economie/40827-se-suplimenteaza-banii-pentru-prima-casa–clujenii-prefera-sa-cumpere-cu-%E2%80%9Ebanii-jos#sthash.itpwxJUo.dpuf

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here