Iată prima poză cu cetățeanul olandez suspectat de răpirea și uciderea unei fete de 11 ani din Dâmbovița. Bărbatul este acuzat că a răpit-o pe micuță de pe stradă și a dus-o pe un câmp, unde a violat-o și a sugrumat-o. Imediat după comiterea faptei, bărbatul ar fi părăsit România.

Fata de 11 ani din localitatea Gura Suții nu a mai ajuns acasă vineri de la școală, iar duminică a fost găsită moartă, pe un câmp din comuna Produlești.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița declara, duminică, faptul că anchetatorii au un cerc de suspecți în cazul morții fetei de 11 ani din Dâmbovița, printre suspecți aflându-se și un cetățean străin. Potrivit anchetatorilor, fetița de 11 ani din localitatea Gura Șuții a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

1 COMENTARIU

  1. Pedofilii occidentali văd copiii români numai ca o pradă, care să fie răpită, torturată, violată și iată chiar ucisă pentru plăcerile lor. Se spune că poliția l-a sunat pe olandez, dar nu le-a dat prin cap să îl cheme la audieri ca martor. Ce să facă părinții români în astfel de situații? Când ne vom solidariza unii cu alții pentru a ne păzi reciproc copiii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here